Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
Mobilă Utile

Mobilă Utile (71)

 

Cind vorbim de mobilier, ne imaginam de un set de piese de mobila standarta cu dimensiuni patrate sau drepunghiulare cu un design si o forma clara. Acest mobilier ideal se incadreaza practic in oricare incapere. 

 

 

 

In prezent, piata mobilei este atit de vasta incit, uneori, este dificil sa faci o alegere potrivita. Unii consumatori au tendinta de a procura mobilier ieften, executat din materiale de slaba calitate, iar altii, cei care prefera eleganta, frumusete, fiabilitate, opteaza pentru mobila fabricata din lemn masiv. Mai ales ca mobilierul de elita are multe beneficii si avantaje. Sa le enumeram care sunt ele.

 

 

Mobila corp  - este un obiect care se poate muta sau este fixata pe perete sau intre pereti, care are rolul de pastrare sau stocare a obiectelor, lucrurilor. Prin mobila corp se subintelege tot felul de dulapuri, garnituri, mese, comode, etc. Acest tip de mobilier ofera posibilitatea de a fi reamenajat in orice alta locatie convenabila.

 

Stilul de decorare in hol trebuie sa se asocieze cu decorul de interior intregii locuinte. Fie ca este un stil moder, clasic, high-tech, minimalism etc, acst stil trebuie sa fie prezent nu doar in dormitor, living si bucatarie dar deasemena si in hol. Acasta va oferi o integritate si o armonie casei tale.  Holul este prima incapere pe care o vede musafirul atunci cind intra in casa. 

 

Atunci cind vine vorba de amenajarea unui salon de frumusete trebuie sa tii cont de faptul ca acesta nu te va reprezenta doar pe tine dar si pe clientii care vor beneficia de serviciile tale.

Mansarda – este un spatiu cu o destinatie universala, aici poate sa fie amenajata camera copilului, dormitorul, livingul chiar si baia. Peretii mansardei complica in mod semnificativ la designul acestei incaperi, deaceea este foarte important de gestionat eficient spatiul disponibil.

 

Pentru a avea un dulap de care demult ti-ai dorit nu trebuie mult efort. E deajuns putuina imaginatie si timp rezervat pentru acest scop.

 

Spatiile de depozitare sunt foarte importante mai ales in locuintele cu suprafete reduse. Nu trebuie de neglijat nici un spatiu posibil. 

Nunata alba, ca si stilul clasic nu se va demoda niciodata. Daca este vorba de camera bebelusului, atunci mobilierul de nuanta alb este binevenit, va crea o atmosfera relaxanta si pozitiva, exact ceea de ce are nevoie un copil.

 

In incaperile mari rareori apare problema amplasarii mobilierului. In cazul in care ai un apartament mic, lucrurile stau alt fel. Functionalul si practicitatea trebuie sa fie factorii importanti in alegerea mobilierului. Mai jos gasesti citeva idei pentru optimizarea eficienta a spatiului redus in apartamentele de mici dimensiuni:

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.