Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Mobilă de Baie

Fabrica de Mobilă - Grisalia, produce Mobilă de baie după orice dimensiune, mobilă după orice design al încăperii. Mobila de Baie de la Fabrica de Mobila - Grisalia, este cunoscuta ca una din cele mai rezitente tipuri de mobilă care pot fi integrate în camera de baie. Mobila noastră este concepută în special pentru a oferi confortul maximal atunci cînd merge vorba de amenajarea unei bai.

Mobila de Baie

Mobila pentru baie de la Fabrica de Mobila GRISALIA care aduce mai mult stil baii dumneavoastră!

 

Mobilă baie la comandă

Fabrica de Mobilă GRISALIA, prin realizarea mobilei pentru baie la comandă, are ca scop principal să ofere băii dumneavoastră un aspect plăcut, simplitate şi să creeze un mediu cît mai spaţios.

 

Mobilier pentru baie

Avînd în vedere că baia este o zonă cu risc de inundaţie şi cu un grad înalt de umiditate este recomandat ca mobilierul să fie executat din mdf vopsit cu strat izolator suplimentar. Deci, cu mobilierul pentru baie achiziţionat de la Fabrica de Mobilă GRISALIA aveţi siguranţa rezistenţei în timp, calitate garantată!

 

Mobilă de baie

Baia este spaţiul în care dumneavoastră puteţi să experimentaţi cu orice culoare, în dependenţă de faianţa si gresia aleasă, de la deschise pînă la cele închise-lucioase.

 

O baie perfectă

Mobila pentru baie de la Fabrica de Mobilă GRISALIA în stil contemporan, modern este o alegere perfectă pentru orice baie.

 

Mobilă de la GRISALIA

Daţi eleganţă băii dumneavoastră prin combinaţia de culori cu mobila pentru baie de la Fabrica de Mobila GRISALIA !

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.