Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
05 Aug

Sfaturi de a construi un dulap de sine statator la tine acasa.

 

Pentru a avea un dulap de care demult ti-ai dorit nu trebuie mult efort. E deajuns putuina imaginatie si timp rezervat pentru acest scop.

 

Noi iti oferim citeva idei pentru a realiza un dulap cu propriile forte.

Mai intii de toate trebuie sa alegi materialul din care va fi confectional dulapul. Poate fi din pal melaminat, MDF, sau lemn masiv. Pal-ul melaminat este cel mai solicutat si accesibil la pret. Daca optezi pentru acest material, alege nuantele dupa preferinta si dupa interiorul incaperii.

Dupa ce te-ai decis din ce material ve-i confectiona dulapul, facem o schita a acestuia: ce dimeniune, cite sectiuni va fi in dulap, cite rafturi si sertare sunt necesare, in functie de schita vata vei calcula necesarul de materiale. Materialul de care vei avea nevoie este urmatorul: PAL melaminat, balamale, minere, suporturi interioare pentru rafturi, bare pentru umerase etc.

Dupa ce ai facut schita si ai calculat necesarul de material si de furnitura, trebuie sa tai PAL-ul. Sunt magazine care ofera servicii de taiere si de cantuire. Aceste magazine iti va usura lucrul. Dupa ce PAL-ul a fost taiat si cantuit este momentul de asamblare. Important este sa sa imbini corect cadrul cu holsuruburile. Dupa ce sa imbinat cadrul incepe cu montarea rafturilode jos pentru a avea o buna suguranta. In spatele dulapului se monteaza PFL-ul. Apoi urmeaza montarea balamalelor si a minerelor la usi. 

Voila, dulapul este gata. 

Daca ai necesitate de spatiu pentru depozitare nu ezita sa ne contactezi, specialisti nostri iti va ajuta sa ai parte de dulapul care ti-l doresti in termeni restrinsi.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.