Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
28 Iul

Organizarea eficienta a spatiului de depozitare in locuinta

 

Spatiile de depozitare sunt foarte importante mai ales in locuintele cu suprafete reduse. Nu trebuie de neglijat nici un spatiu posibil. 

 

Printre spatiile cele mai folosite pentru depozitare sunt holurile. De cele mai dese ori acestea sunt mici si serveste doar ca acces dintr-o odaie in alta, dar sunt si holuri care ar permite amplasarea unui mobilier in care s-ar putea de depozitat lucruri personale la care nu putem renunta.

Holul este prima incapere pe care o vede un musafir cind ne paseste pragul casei. Multimea de pantofi insirati si a hainelor agatate ar da senzatia de o dezordine in apartament sau in casa. Sunt o multime de rafturi care ar reprezenta o solutie pentru holurile inguste si lungi sau mobila modulara care dispun de cuiere, pantofar si loc pentru a te aseza, o banca. 

 

Bucataria este o alta incapere unde se depoziteaza multe lucruri de uz casnic cum sunt ustensile, oalele de gatit, recipientele etc. Orice coltisor trebuie de exploatat, de aceea cind doresti sa faci o bucatarie la comanda, ai grija cum o organizezi. 

In dormitor, ca spatiu de depozitare poate servi - patrul. Daca ai dormitor mic, opteaza pentru pat cu spatiu de depozitare sub saltea, sau rafturi in carcasa patului.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.