Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Despre Fabrica de Mobilă - Grisalia

Logo Fabrica de Mobila - GrisaliaNe-am propus sa aducem Italia la noi acasa, nu la direct ci la figurat prin intermediul Fabricii de Mobilă - GRISALIA!

GRISALIA este un nume ce provine de la orasul italian GRISOLIA din provincia Cosenza și care este considerat un centru de origine medievală, al cărui nume, în funcție de unii cercetători pot fi obținut din Chrousolea greaca, sau de la Chrisena latină că, în ambele cazuri, aceasta înseamnă aur.

 
Acest nume, caracterizeaza perfect mobila GRISLAIA, care se poziționeaza în topul produselor confecționate în Republic Moldova.

Fabrica de Mobilă - Grislaia, dispune de tehnologii de producere de ultima oră, făcînd ca mobila produsă de GRISALIA să concureze pe piața europeană cu cele mai mari brănduri.

Designul și conceptul italian, împreuna cu dibacia meșterilor moldoveni, formeaza acel cuplu care da naștere acelei mobile perfecte, care reprezinta cu brio marca GRISALIA!

Fabrica de Mobilă - GRISALIA, vă propune o gamă variată de produse de mobilier, mobilă pentru casă, mobilă pentru birou, saltele ortopedice și alte produse necesare fiecărui din noi.

Ne bucurăm ca ați vizitat site-ul Fabricii de Mobilă - GRISALIA, și vă îndemnăm să mobilăm împreună casa dumneavoastră!

 

Google+

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.