Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
30 Mai

Dulapurile de colt – solutia ideala pentru incaperile mici

 

Daca ai apartament mici si este insuficienta de spatiu de depozitare, solutia cea ma rationala in cazul dat reprezinta dulapurile de colt, la instalarea caruia este necesar de spatiu minim. Dulaputile pot fi executate de orice tip de material, in dependenta de preferintele beneficiarului. 

 

Dulapurile de colt este solutia inovatoare in crearea unui interior elegant si individual, chiar si intr-o incapere de mici dimensiuni, unde este luat in calcul fiecare centimentru . Executate din materiale calitative , cu design innovator si unic, dulapurile in colt sunt tot mai populare in utilizare.

Aceste dulapuri sunt ideale pentru orice tip de incapere, fie ca este vorba de antreu, living, dormitor sau birou. Se incadreaza perfect in oricare interior. O descoperire inovatoare in executarea mobilierului, dulapul de colt este: foarte confortabil, spatios si functional.

Spre deosebire de garniturile standarde, dulapurile de colt au capacitatea de a economisi spatiul si din colt, care de regula nu e utilizat. Pe usa dulapului din colt poti amplasa o oglinda de dimensiunea usii, aceasta va mari vizual spatiul si incapera va parea mai luminoasa.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.