Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Bucătării

Bucătării la Comană realizate de fabrica noastră de mobilă dupa orice dimensiune a camerei dumneavoastră. Fabrica de Mobilă - Grisalia probune orice Mobilă de Bucătărie pentru orice gust. Nu ezitați să ne contactați pentru detalii. Propunem concept de design personalizat pentru fiecare bucatarie în parte, realizînd atît bucătării clasice cît și bucătării moderne la comandă.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa fabricii de mobilă, Grisalia!

Bucătărie tip Colț

Mobilă de Bucătărie, la comandă, de tip colț, care se încadrează perfect în camera de bucătărie a încăperii dumneavoastră. Mobila se produce din PAL melaminat și fațada din MDF. Un așa tip de mobilier se produce după orice dimensiune și după orice nuanță de culori.

 

 

Bucătărie la comandă

Bucătărie la comandă, fabricată din carcasă din PAL melaminat și uși din MDF texturat. Mobilierul se produce anume după dimensiunea camerii dumneavoastră, și se pot încadra perfect orice grup sanitar. Ca feronerie, puteți opta fie la feroneria clasică fie la feroneria Hettich, Blum, Blanco etc.

 

Bucatarie High Tech

Bucătărie stil High Tech, care se produce la comandă exact dupa dumensiunea camerei de bucătărie. Puteți veni cu idei de design, pentru a produce cu adevarat ceie ce solicitati. Mobilierul poate fi modelat după preferința dumneavoastră.

 

Bucatărie fațade MDF

Fabrica de Mobilă - GRISALIA, confecționeaza bucătării la comandă, mobilier după dimensiunea și stilul dumneavoastră. Pentru fiecare produs de mobilier produs de fabrica de mobilă GRISALIA, oferim garanție.

 

Bucatarie modernă

Fabrica de Mobilă - Grisalia, vă prezintă un alt tip de bucătărie care poate fi confecționat de către compania noastră. Fiecare produs de mobilier poate fi creat din diferite materiale de confecție. Materialele utilizate de fabrica noastră de mobilă, sunt MDF pelicula și MDF vopsit pentru acest model de bucătărie.

Bucatarie de colț

Este un model de bucatarie produs de Fabrica de Mobila - Grisalia, bucătărie care a fost fabricată pentru un apartament cu 2 camere seria 143. Chiuveta utilizată a fost pe colt și de formă circulară care este destul de comodă.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.