Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

MOBILĂ SPAȚII COMERCIALE

Fabrica de Mobilă - Grisalia, este una din fabricile top de mobilă din Republica Moldova, care vine cu inovație în domeniu, prin oferirea de noi concepte de design pentru mobilierul de comercial. Fabrica de Mobila - Grisalia, produce o gamă variată de mobiler PAL si MDF, ca mese pentru birou, dulapuri, recepții, mobilă pentru scoli și grădinițe, mobilă pentru farmacii ect. Designerii de la Fabrica de Mobila - Grisalia, întodeauna v-or găsi soluții optime de implementare de concepte de mobilier pentru orice spațiu.

Mobilă Pentru Oficii

Fabrica de Mobilă - Grisalia, este una din puținele fabrici de mobilă din Republica Moldova care produce mobilă pentru oficii din orice material în funcție de designul încăperii. În dependență de activitatea pe care o desfășurați, Fabrica de Mobila - Grisalia, crează mobila anume de care aveți nevoie. Fabrica noastră de mobilă are ca obiectiv satisfacerea nevoilor oricărui client în funcție de necesitate. Fiecare piesa de mobilier este unică.

Mobilă Pentru Oficii

Mobilă - Școli și Grădinițe

Fabrica De Mobilă - Grisalia, propune tehnici inovatoare în producerea mobilierului pentru școli, gimnazii, gradinițe și alte instituții de profil. Mobila pentru Școli și Grădinițe produsă de Fabrica de Mobilă - Grisalia, corespunde prevederilor europene în producție. Mobila noastră este confecționată după concept unică pentru fiecare instituie de profil în parte.

 

Mobilă - Școli și Grădinițe

Mobilă - Magazine, Frizerii

Fabrica de Mobilă -  Grisalia, produce La Comanda, mobilă pentru magazine și frizerii, mobilă dupa design personalizat care satisface orice cerință a spațiului dumneavoastră. Mobila de la Grisalia, corespunde tuturor cerințelor prevăzute în normele europene de calitate.

Mobilă - Magazine, Frizerii

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.