Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
06 Iun

Sfaturi utile in alegerea mobilierului pentru gradinita

 

In gradinite, copii petrec o mare parte din timp. Aici ei primesc abilitati de comunicare cu cei din jur si aici primesc primele cunostinte despre lumea care ne inconjoara.

 

Copii sunt foarte curiosi, deschisi spre a cunoaste noi lucruri si noi informatii. Si se dezvolta ei multumita oamenilor, lucrurilor care ii inconjoara. Pentru ca copilul sa se poata dezvolta eficient el are nevoie sa fie inconjurat de un mediu sigur, sa aiba in preajma sa obiecte corespunzatoare virstei si a modului de gindire. Asadar, incaperile din gradinita in care frecventeaza  copii trebuie sa fie dotata cu piese de mobilier placute, functionale si sigure. Deaceea mobilierului de gradinite i se acorda o importnta deosebita.

Deci, atunci cind alegi mobila pentru gradinita trebuie de luat in consideratie mai multi factori. In primul rind sa fie materiale calitative. Stim cu toti ca copilasii sunt foarte sensibili si pot reactiona negativ daca obiectele care il inconjoara de zi cu zi sunt de proasta calitate. Si ca copilul sa nu obtina alergie trebuie ca mobilierul sa fie executat din materiale naturale si acoperite cu lacuri ecologice. 

Al doilea factor la care trebuie de atras atentia este siguranta oferita de catre mobilier. Deoarece copii sunt foarte activi si iubesc sa cerceteze obiectele din jurul lor, trebuie de avut grija ca mobila executata pentru gradinita sa nu detina mai mult decit strictul necesar si fara prea multe sertare. Ca de exemplu, sertarele sa fie prevazute cu lacat, in cazul dat nu va putea deschide fara permisiunea unui adult, prin urmare el nu isi va accidenta degetelele.

Si ultimul factor este estetica. Intr-o gradinita nu trebuie de lasat din vedere acest moment. Daca unul matur nu acorda atentie la fiecare nuanta, pentru unul mic poate sa fie destul de important. De aceea culoare mobilierului pentru gradinita, decoratiunile si designul trebuie sa fie placut ochiului si sa nu irite. 

Daca esti in cautarea mobilierului pentru gradinita, echipa fabricademobila.md iti ofera o gama larga de modele, nunate si materiale pentru fabricarea pieselor de mobilier pentru cei micuti.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.