Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
09 Noi

Avantajele mobilierului corp executat la comanda

 

 

Mobila corp  - este un obiect care se poate muta sau este fixata pe perete sau intre pereti, care are rolul de pastrare sau stocare a obiectelor, lucrurilor. Prin mobila corp se subintelege tot felul de dulapuri, garnituri, mese, comode, etc. Acest tip de mobilier ofera posibilitatea de a fi reamenajat in orice alta locatie convenabila.

Mobila incorporata -  este tipul de mobilier care in intregime depinde de locul in care este amplasata sau doresti sa o amplasezi, de regula se practica acest tip de mobila din cauza peretilor sau a tavanului neregulat. Aici se foloseste la maxim spatiul, in loc de partile laterale a mobile se folosesc peretii incaperii, la fel este cu partea de jos care se inlocuieste cu podeaua casei, si aceeasi situatie este cu partea de sus, care drept ca carcasa serveste tavanul. Toata constructia data a mobilierului se face la discretia beneficiarului. In caz ca doresti sa fie carcasa la mobilierul incorporat – nici o problema, se face precum soliciti. Asta si este avantajul mobilierului executat la comanda, se poate de fabricat dupa preferinte si dimensiunile disponibile ale incaperii. 

Mobila corp se poate de procurat si din magazine, de la comercializanti, dar aceasta nu tot timpul poate sa cioncida cu marimile incaperii, de la perete pina la perete, la fel si nuantele poate sa nu se potriveasca cu mobilierul deacu existent.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.