Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
16 Aug

Mobilierul potrivit pentru mansarda

Mansarda – este un spatiu cu o destinatie universala, aici poate sa fie amenajata camera copilului, dormitorul, livingul chiar si baia. Peretii mansardei complica in mod semnificativ la designul acestei incaperi, deaceea este foarte important de gestionat eficient spatiul disponibil.

 

Pentru ca mansarda sa fie confortabila, practica si placuta de stat in ea, toate piesele de mobilier trebuie sa fie compacte, functionale si simple. Cel mai bine ar fi ca zona central sa fie libera iar iar mobilierul cel mai voluminos cum ar fi: dulapul, patul, canapeaua sa fie plasate in nise.

Chiar daca mansardele se afla la cel mai de sus etaj, de regula ele sunt intunecate deoarece este lipsa de geamuri. Si pentru a nu intuneca si mai mult spatiul, se recomanda sa folositi mobilier de nuante deschise. Desigur, daca se asociaza cu designul incaperii, se poate de folosit si nunate inchise la mobilier dar nu trebuie de uitat ca in cazul dar spatiul vizual se va micsora.

In ceea ce priveste conceptual general de selectie a mobilierului pentru mansarda, optiunea cea mai ideala este mobilierul executat la comanda care este executat dupa design si dimeniuni individuale. 

Echipa de la fabricademobila.md va vine in ajutor. Pentru o informative mai detaliata referitor la serviciile noastre telefoneaza la numarul: 022 902399.

 

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.