Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
03 Iun

Un somn sanatos si relaxant cu ajutorul saltelei ortopedice.

 

Deoarece suntem expusi la diferiti factori de stres si de oboseala de zi cu zi, este important ca pe timp de noapte corpul nostru sa se regenereze pentru o noua zi si noi forte. Acest lucru se poate de realizat doar cu ajutorul unei saltele si perne ortopedice de calitate. 

 

A alege o saltea ortopedica nu este asa de simplu. Trebuie sa iai in consideratie ca de aceasta saltea te vei folosi multi ani, deci de caliatatea ei depinde santatea ta. La ziua de azi, se produc o gama larga de saltele ortopedice cu diverse umpluturi si dimensiuni. Preturile acestor saltele ortopedice variaza in dependenta de proprietatile sale si de producatori.

Mai intii de toate trebuie sa te informezi de modelele de saltele ortopedice care ne le ofera producatorii: din ce sunt fabricate, ce fel de material se foloseste, daca sunt de calitate si antialergice si ce garantie ofera. Dupa ce te-ai familiarizat cu informatia data, analizeaza preferintele si necesitatile personale pentru a face o alegere corecta. Daca noaptea te foiesti in somn atunci trebuie sa optezi pentru o saltea anatomica, in caz ca greutatea corpului e mare se recomanda o saltea mai dura  iar daca esti o persoana friguroasa sa alegi o saltea ortopedica cu sistem vara iarna inclus. 

Cind este vorba de o saltea ortopedica pentru un copil sau adolescent, trebuie sa ai in vedere si alte momente. Coloana vertebrala a copiilor este foarte fragila, si daca va folosi o saltea necalitativa si nepotrivita lui, poate avea problem cu deformarea coloanei vertebrale. Asadar, o saltea ortopedica pentru copii trebuie sa aiba un grad de rigiditate mediu.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.