Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Mobilă cameră copii

Mobila pentru copii de o splendoare remarcată poate fi fabricată cu ușurință de către Fabrica de Mobilă - Grisalia. Designerii noștri de mobilier, sunt gata să aducă zîmbetul pe buzele copiilor dumneavoastră prin creare de concepte personalizate de mobilier, care pot fi aduse în viața reală. Cu Fabrica de Mobilă - Grisalia, anturajul casei dumneavoatrstă prinde culoare.

Camere Copii

Oferiţi-i copilului dumneavoastră un spaţiu propriu, creaţi acest loc într-o lume a poveştilor pentru el, a eroilor săi favoriţi. Pentru aceasta, este necesar să daţi culoare acestei lumi interioare, cu un birou pentru a-şi face temele şi un dormitor draguţ, comfortabil şi unic de fel.

 

Mobilier Unic

Copiii dumneavoastră cu siguranţă vor fi mult mai jucăuşi, avînd un mobilier unic, cu tipuri de dormitoare suprapuse sau cu pat cu un singur dormitor, în combinaţie cu sertare şi dulăpioare realizate în special pentru ei, la fel şi parinţii vor fi bucuroşi de alegerea făcută. Mobila de dormitor pentru copii realizată de Fabrica de Mobilă "GRISALIA" va indeplini cu mult aşteptările dumneavoastră!

 

Mobilier exclusiv

Mobilier exclusiv pentru camera copiilor la comandă de la Fabrica de Mobila-GRISALIA !

 

Mobilier pentru dormitor

Mobilier pentru dormitor de la Fabrica de Mobilâ "GRISALIA" pentru copii, executat din pal melaminat, culori disponibile din imagine, sau în dependenţă de alegerea dumneavoastră. Este realizat dintr-un material moale care protejează de micile incidente ale copilului. Cu dormitoarele de la GRISALIA - strop de energie la maxim!

 

Dormitor Copil

Dormitorul pentru camera de copil realizat din MDF de la Fabrica de Mobilă "GRISALIA" este amenajat cu mult gust ce scoate în evidenţă mobilierul montat, astfel dispuneţi de o odaie veselă şi primitoare.

 

Dormitoare Copii

Dormitoare pentru copii de la Fabrica de Mobilă "GRISALIA"! Dăruiţi copiilor dumneavoastră tot cei mai bun!

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.