Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
24 Mai

Mobilam si amenajam dormitorul de vis si cu bani putini

 

Comfortul si eleganta sunt factorii importanti in decorarea unui dormitor – incaperea unde iti petreci majoritatea timpului, iar bugetul redus nu este un motiv de indispunere. Mai jos gasesti citeva idei de mobilarea si decorarea dormitorului de vis care cu siguranta poti sa le pui in practica cu un buget modest.

 

1. Alege stilul.

Primul lucru care trebuie sa-l faci in decorarea dormitorului este sa te conduci dupa o tema. Presupunem ca ai ales stilul vintage, in cazul dat fa o perchezitie in debara si la sigur ca vei gasi lucruri vechi care pot fi de folos in interiorul vostru. De exemplu, doua sau trei valizele uzate pot servi drept nopriera, sau citeva rame amplasate pe perete cu caracter vintage, perne decorative amplasate pe pat cu motive florale, etc.

2. Decoreaza zona unde este amplasat patul.

Decorarea tabliei patului este un truc foarte simplu si are un efect deosebit – schimba intregul aspect al dormitorului. Orienteaza-te dupa stilul care l-ai ales in incapere. O idee practica si necostisitoare sunt pozele inramate de diferite dimensiuni.

3. Nuante contraste in decor.

O alta modalitate de a amenaja dormitorul repede si cu bani putini este sa vopsesti dormitorul in nuante contraste. De exemplu, varuieste incaperea in culoare alba dar peretele de la zona parului aplica-l cu tapet alb-negru. Redecoreaza comoda in nunate albe cu minere negre. Pe pat pune cuvertura si perne cu caracter minimalist, etc.

4. Un dormitor distractiv

Pentru a avea un dormitor distractiv, coloreaza-l in mai multe nuante, cum ar fi combinatia intre siclam si nunata de bleu palid. Pentru un efect complet opteaza pentru tablouri cu flori.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.