Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
26 Oct

Mobilierul potrivit pentru hol

 

Stilul de decorare in hol trebuie sa se asocieze cu decorul de interior intregii locuinte. Fie ca este un stil moder, clasic, high-tech, minimalism etc, acst stil trebuie sa fie prezent nu doar in dormitor, living si bucatarie dar deasemena si in hol. Acasta va oferi o integritate si o armonie casei tale.  Holul este prima incapere pe care o vede musafirul atunci cind intra in casa. 

 

O atentie deosebita se acorda si materialelor din care este confectionata mobilierul din hol. Acesta se alege in functie de stil si de buget. 

Mobilierul pentru hol: material si stil.

Mobilierul din hol trebuie sa fie confortabil si practic atit pentru locatarii casei dar si pentru musafiri. De cele mai dese ori se opteaza pentru un mobilier confectionat din asa materiale precum PAL laminatul sau MDF-ul, acestea nu sunt costisitoare si au o durata de viata mai indelungata.Piesele de mobilier pentru hol precum dulapul, comoda, rafturile etc, ramin polulare si in secolul nostru. 

 

Mobilierul din lemn masiv la fel este destul de practic si estetic in schimb este costisitor. Acest mobilier ofera incaperei fiabilitate si solidaritate. Avantajul acestuia este durata lunga de exploatare, la sigur ca va sliji si in casa copiilor.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.