Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
17 Noi

Mobilier cu forme nestandarte.

 

Cind vorbim de mobilier, ne imaginam de un set de piese de mobila standarta cu dimensiuni patrate sau drepunghiulare cu un design si o forma clara. Acest mobilier ideal se incadreaza practic in oricare incapere. 

 

Dar cum stau lucrurile daca incaperea se afla la mansarda? Sa presupunem ca doresti sa amenajezi dormitorul la mansarda. Aici mobilierul standart nu te va ajuta, poate doar patul si cu noptierele, probabil si o comoda. In dormitor se cere de a fi un dulap, incapator pentru depozitarea hainelor, doar ca acesta nu se va incadra in asa gen de incapere. Cum sa procedezi in cazul dat? Desigur ca solutia este – mobilierul al comanda. Vei apela la mesteri, ei la rindul lor vor face o schita conform dimensiunilor si dorintelor tale. Astfel mobilierul pentru mansard ideal se va incadra in incapere, atit dupa dimensiuni cit si dupa nuantre. Executind mobilierul la comanda ai posibilitatea sa alegi culorile dorite si sa le asortezi cu nuantele existente in dormitor.

Echipa de la fabricademobila.md ofera servicii de elaborarea mobilierului la comanda de orice dimensiuni si pentru orice tip de incapere. Nu ezita sa ne telefonezi la nr: 022 902399.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.