Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
12 Iul

Mobilier alb pentru camera copilului

Nunata alba, ca si stilul clasic nu se va demoda niciodata. Daca este vorba de camera bebelusului, atunci mobilierul de nuanta alb este binevenit, va crea o atmosfera relaxanta si pozitiva, exact ceea de ce are nevoie un copil.

Deoarece copilul isi petrece mult timp in dormitorul sau, aceasta incapere este atit spatiu pentru joaca cit si loc pentru dormit, deci trebuie sa fii atent in alegerea nuantelor de decorare. 

Insusi nuanta de alb in interior creaza o atmosfera calma si pozitiva. Folosita atit pe pereti cit si pe mobilier, culoarea data creaza impresia de spatialitate. Ca materiale pentru mobilierul in camera copilului este recomandabil lemnul masiv. In caz ca incaperea este mica si mobilierul dorit nu se incadreaza, poti apela la specialistii de executate a mobilierului la comanda. Piesele de mobilier executate la comanda au un design simplu si unical. 

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.