Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
09 Noi

Avantajele mobilierului din lemn masiv

 

 

 

In prezent, piata mobilei este atit de vasta incit, uneori, este dificil sa faci o alegere potrivita. Unii consumatori au tendinta de a procura mobilier ieften, executat din materiale de slaba calitate, iar altii, cei care prefera eleganta, frumusete, fiabilitate, opteaza pentru mobila fabricata din lemn masiv. Mai ales ca mobilierul de elita are multe beneficii si avantaje. Sa le enumeram care sunt ele.

 

1. Ecologic.

Cea mai importanta calitate care diferentiaza mobila simpla de cea din lemn masiv se considera de a fi ecologica. Acest material nu este daunator pentru sanatate, un plus mare il are durata mare de exploatare. Mobila executata din lemn masiv va servi nu o singura generatie, ci mai multe. Deoarece in acest material lipseste substantele toxice el este cel mai solicitat materiale din toate timpurile.

2. Practic.

Acest tip de mobilier este caracterizat printr-un numar mare de proprietati positive, datirota carui , produsul dat se poate de exploatat o perioada lunga de timp. Mai ales in comparatie cu mobila executata din MDF, PAL laminat, si alte materiale similare. Mobilierul din lemn masiv este mult mai practic, mai fiabil si stabil functional. Gratie proprietatilor unice, lemnul este capabil sa reziste la umezeala, nu se va putrezi.

3.  Aspect frumos. 

Nu poti sa nu fii de acord cu faptul ca lemnul masiv arata frumos si creativ. Lemnul – se subintelege stilul clasic, care se socoate standardul de perfectiune. Dar cel mai important este ca lemnul masiv nu este contrar cu nici un stil contemporan. Se integreaza ideal in orice incapere de orice stil. 

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.