Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
18 Aug

Importanta mobilierului in saloanele de infrumusetare

 

Atunci cind vine vorba de amenajarea unui salon de frumusete trebuie sa tii cont de faptul ca acesta nu te va reprezenta doar pe tine dar si pe clientii care vor beneficia de serviciile tale.

 

Important este sa creezi o atmosfera in care doamnele, domnisoarele si domnii sa se simta confortabil atunci cind apeleaza la serviciile de infrumusetare.

Mobilierul in saloanele de frumusete are un rol esential. Prima impresie se formeaza in zona de asteptare, daca aceasta este amenajata cu bun gust, buna dispozitie a clientilor este garantata. 

Opteaza pentru fotolii din piele ecologica, nu te speria de costurile acesteia, da este costisitor in schimb este rezistenta si iti va sluji mult timp. Linga fotolii amplaseaza o masuta cu reviste, aceste le va distrage atentia in timp ce asteapta.

 

Mobilierul trebuie sa fie de calitate inalta. Nu alege mobila care se deterioreaza usor si  isi pierde culoarea. La urma urmei, astepti un numar mare de clienti iar mobilierul trebuie sa arate mereu nou.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.