Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Mobilă - Școli și Grădinițe

Fabrica De Mobilă - Grisalia, propune tehnici inovatoare în producerea mobilierului pentru școli, gimnazii, gradinițe și alte instituții de profil. Mobila pentru Școli și Grădinițe produsă de Fabrica de Mobilă - Grisalia, corespunde prevederilor europene în producție. Mobila noastră este confecționată după concept unică pentru fiecare instituie de profil în parte.

 

Mobilă pentru copii

Mobila pentru copii de la Fabrica de Mobilă "GRISALIA". Dăruiţi copiilor dumneavoastră tot cei mai bun!

 

Măsuță pentru copii

Oferiţi-i copilului dumneavoastră un spaţiu propriu, creaţi acest loc într-o lume a poveştilor pentru el, a eroilor săi favoriţi. Pentru aceasta, este necesar să daţi culoare acestei lumi interioare, cu un birou pentru a-şi face temele şi un dormitor draguţ, comfortabil şi unic de fel. 

 

Mobilă Grădinițe

Copiii dumneavoastră cu siguranţă vor fi mult mai jucăuşi, avînd un mobilier unic, cu tipuri de dormitoare suprapuse sau cu pat cu un singur dormitor, în combinaţie cu sertare şi dulăpioare realizate în special pentru ei, la fel şi parinţii vor fi bucuroşi de alegerea făcută. Mobila de dormitor pentru copii realizată de Fabrica de Mobilă "GRISALIA" va indeplini cu mult aşteptările dumneavoastră!

 

Mobilă din PAL

Mobilă din PAL pentru Grădinițe. Mobilierul se produce la comandă în diferite culori.

 

Pătuc pentru copii

Pătuc pentru copii. Mobilier exclusiv pentru camera copiilor la comandă de la Fabrica de Mobila-GRISALIA!

 

Mobilier grădinițe

Mobilier pentru dormitor de la Fabrica de Mobilâ "GRISALIA" pentru copii, executat din pal melaminat, culori disponibile din imagine, sau în dependenţă de alegerea dumneavoastră. Este realizat dintr-un material moale care protejează de micile incidente ale copilului. Cu dormitoarele de la GRISALIA - strop de energie la maxim!

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.