Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Dulapuri

Fabrica de Mobilă - Grisalia, vine cu o diversitate de modele de dulapuri, de la Dulaburi Cupe, la Dulapuri Clasice care ofera un stil unic oricărei încăperi din interiorul casei dumneavoastră. Designerii nostri de mobilier, vin să să ofere cele mai inteligente solutii în amenajarea locuinței dumneavoastră.

 

Dulap uşi glisante

Dulapuri cu uşi glisante de la Fabrica de Mobila GRISALIA!

 

Mobilă GRISALIA

Fabrica de Mobilă GRISALIA vă oferă o gamă vastă de dulapuri cu uşi glisante din PAL melaminat conform dimensiunilor odăii dumneavoastră.

 

Uși Glisante

Dulapul cu uşi glisante de la Fabrica de Mobilă GRISALIA, realizat din pal melaminat. Este un model potrivit pentru dormitor care combină simplitatea cu eleganţa. Dimensiunile acestuia pot fi modificate astfel încît să se integreze perfect în odaia dumneavoastră. Mobilierul poate fi executat şi în culoarea dorită de domneavoastră.

 

Dulapuri din pal

Dulapurile din pal, de la Fabrica de Mobilă GRISALIA au un aspect modern, care se bazează pe utilitate şi îmbunatarirea nivelului de confort – estetic, dar şi vizual, astfel se creează ambianţa perfectă. În plus,cu mobilierul de la Fabrica de Mobilă GRISALIA, camera dumneavoastră capată un aspect mai larg, accesoriile precum şi compartimentele optime pentru orice tip de vestimentaţie, fac din acest produs unul perfect pentru oricine, orice casă şi orice decor.

 

Dulap uși cupe

Mobilierul cu uşi glisante de la Fabrica de Mobilă GRISALIA este alegerea perfectă cînd nu dispuneti de mult spaţiu în locuinţa dumneavoastră.

 

Uşi cu oglindă

Dulapul cu uşi cu oglindă de la Fabrica de Mobilă GRISALIA, executat din pal avînd dimensiuni variabile în funcţie de spaţiul fiecărui dormitor.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.