Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
08 Iun

Cum sa aranjezi eficient mobila intr-un apartament mic?

 

In incaperile mari rareori apare problema amplasarii mobilierului. In cazul in care ai un apartament mic, lucrurile stau alt fel. Functionalul si practicitatea trebuie sa fie factorii importanti in alegerea mobilierului. Mai jos gasesti citeva idei pentru optimizarea eficienta a spatiului redus in apartamentele de mici dimensiuni:

 

1. Opteaza pentru piese de mobilier modulare, multifunctionale,  cu posibilitatea de a indeplini mai multe sarcini, ca de exemplu: canapele si mese care se extind.

2. Elibereaza casa de toate obiectele netrebuinceoase, voluminoase si nefunctionale. Chiar daca aceste obiecte sunt asociate cu careva amintiri placute, gaseste pentru ele un loc spatios.

3.  Rafturile suspendate sunt ideale pentru apartamentele mici, astfel vei economisi spatiul predestinat unui comod sau dulapului standard. 

4. Daca nu esti sigur ca o sa-ti reuseasca sa amplasezi mobilierul in apartament adreseaza-te la specialisti in domeniu. Designerii la sigur iti va ajuta sa gasesti cele mai optime solutii la o sarcina aparent imposibila.

Pentru a beneficia de mobila la comanda executate dupa dimensiunile disponibile ale apartamentului, nu ezita sa ne telefonezi la numarul  de telefon: 022 902399.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.