Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

SALTELE ORTOPEDICE

Fabrica de Mobilă - Grisalia, cunoscută și ca producător de Saltele Ortopedica în Moldova, propune saltele atît de tip standard cît și saltele care pot fi fabricate la comandă. Din gama de saltele produse de Grislaia, putem remarca, saltele clasice de tip bonel, saltele Pocket, saltele cu memorie și alte accesorii necesare dormitorului dumneavoastră.

Saltele clasice tip Bonell

Saltele clasice de tip Bonell, cu arcuri din miez de oțel. Pe laterale sunt puse fișii de spuma poliuretanică. Saltelele produse de Fabrica de Mobilă - Grisalia, pot fi atît cu sistem clasic cît și cu sistem vară-iarnă.

 

Saltele Ortopedice - Pocked

Fabrica de Mobilă - GRISALIA, vă propune saltele cu arcuri de tip POCKET, saltele ortopedice care sunt produse atit după marimi standard cît și la comandă.

 

Saltea GRISALIA tip rulou

Saltea GRISALIA de tip rulou. Acesta saltea poate fi procurată de la Fabrica de Mobilă - Grisalia atît din spumă de poliuretan cît și din fișie memory. Salteaua GRISALIA de tip rulou se produce în serie sup dimensiuni standard cît și la comandă după dimensiuni personalizate.

 

Saltea din Poliuretan

Dacă doriți o saltea ortopedică mai dură, atunci ați putea opta pentru o saltea confecționată integral din spumă poliuretanică (paralon), aceasta este produsă atit standard cît și la comandă. Fabrica de Mobilă - Grisalia, este fabrica care oferă garanție nu doar pe hîrtie.

 

Saltele Memory - GRISALIA

Producem la comandă saltele ortopedice cu memory, saltele care pot ușor fi încadrate pe orice dormitor. Saltelele memory GRISALIA ofera confortul de care aveți nevoie 24/24. Cu GRISALIA, benefeciați de un somn cu vise mai plăcute. Saltelele cu Memory Grisalia pot fi confecționate după dimensiunea care dumneavoastră aveți nevoie.

 

Pernuțe cu Memorie

Fabrica de Mobilă - GRISALIA, produce pernuțe cu memorie care sunt recomandate pentru toți cei care doresc să aibă un somn liniștitor. Pernele cu memorie de tip GRISALIA sunt recomandate de medicii dermatologi.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.