Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

MOBILĂ LOCUINȚE

Bucătării

Bucătării la Comană realizate de fabrica noastră de mobilă dupa orice dimensiune a camerei dumneavoastră. Fabrica de Mobilă - Grisalia probune orice Mobilă de Bucătărie pentru orice gust. Nu ezitați să ne contactați pentru detalii. Propunem concept de design personalizat pentru fiecare bucatarie în parte, realizînd atît bucătării clasice cît și bucătării moderne la comandă.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa fabricii de mobilă, Grisalia!

Bucătării

Dormitoare

Fabrica de Mobilă - Grisalia, este fabrica care aduce romantism în casele dumneavoastră prin confecționarea dormitoarelor cu un design unic. Dormitoarele produse de Fabrica de Mobilă - Grisalia, satisfac orice capriciu al dumneavoastră ce ține legat de mobilă. Toată mobilă Grisalia, se produce la comandă după design-ul încăperii dumneavoastră.

Cu Fabrica de Mobilă - Grisalia, dormitorul dumneavoastră prinde altă culoare!

Dormitoare

Mobilă cameră copii

Mobila pentru copii de o splendoare remarcată poate fi fabricată cu ușurință de către Fabrica de Mobilă - Grisalia. Designerii noștri de mobilier, sunt gata să aducă zîmbetul pe buzele copiilor dumneavoastră prin creare de concepte personalizate de mobilier, care pot fi aduse în viața reală. Cu Fabrica de Mobilă - Grisalia, anturajul casei dumneavoatrstă prinde culoare.

Mobilă cameră copii

Dulapuri

Fabrica de Mobilă - Grisalia, vine cu o diversitate de modele de dulapuri, de la Dulaburi Cupe, la Dulapuri Clasice care ofera un stil unic oricărei încăperi din interiorul casei dumneavoastră. Designerii nostri de mobilier, vin să să ofere cele mai inteligente solutii în amenajarea locuinței dumneavoastră.

 

Dulapuri

Mobilă de Baie

Fabrica de Mobilă - Grisalia, produce Mobilă de baie după orice dimensiune, mobilă după orice design al încăperii. Mobila de Baie de la Fabrica de Mobila - Grisalia, este cunoscuta ca una din cele mai rezitente tipuri de mobilă care pot fi integrate în camera de baie. Mobila noastră este concepută în special pentru a oferi confortul maximal atunci cînd merge vorba de amenajarea unei bai.

Mobilă de Baie

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.