Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-

Fabrica de Mobilă - Chișinău, Moldova

FABRICA DE MOBILAFabrica de Mobilă este situată în Mun. Chișinău, Republica Moldova și vă pune la dispoziție o gamă variată de produse de mobilier: Mobilă fabricată în serie și Mobilă fabricată la Comandă. Mobila este confecționată din diferite materiale ca: MDF, PAL, LEMN, FURNIR, STICLĂ etc.

Dispunem de utilaje tehnologice moderne de producere care oferă posibilitatea clienților noștri să comande orice tip de mobilier dorit la preț de producător. Fiecare piesă de mobilier comandată este transportată și instalată gratuit la domiciliul clienților în perioade optime de timp.

Termenul de fabricare a mobilei este stabilit între 5-20 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Pentru agenții economici care solicită mobilier pentru export, timpul de producere se stabilește per comandă, și depinde de materialul de confecție. 

Fiecare proiect de mobilă este proiectat în 3D de către designerii noștri de mobilier, aprobat de client și plasat în secția de producere a FĂBRICII DE MOBILĂ. Așa numitul ”concept” se realizează în termen de 1-3 zile în funcție de complexitate.

Proiectul de mobilier este expediat spre aprobare prin email, facebook, viber ori clientul este invitat la unui din oficiile noastre

Capacitatea făbricii noastre de producere este fără limite, astfel puteți beneficia de orice tip de mobilier fabricat după orice stil de design la PREȚ atrăgător și confecționat în termeni minimali de timp.

 Ce tip de produse pot fi fabricate la FABRICA NOASTRĂ DE MOBILĂ?

  • Fabricarea mobilierului pentru sedii de firme;
  • Fabricarea mobilei de bucătărie;
  • Fabricarea dulapurilor de orice formă;
  • Fabricarea mobilei de dormitor inclusiv fabricarea dormitoarelor;
  • Fabricarea oricărui tip de mobilier pentru copii;
  • Fabricarea mobilierului pentru restaurante și cafenele;
  • Fabricarea Mobilei tapițate.

Pentru mai multe detalii referitor la prețurile produselor fabricate de către FABRICA NOASTRĂ DE MOBILĂ cât și despre avantajele pe care le puteți obține comandând mobila de la compania noastră, nu ezitați să ne contactați

 

 

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.