Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
19 Mai

Bucataria moderna – zona centrala in fiecare casa.

 

Bucataria moderna demult nu mai este locul destinat doar gatitului si a depozitarii produselor alimentare. Azi, bucataria este zona central al oricarei case, elementul de stabilizare.

 

Pin nu demult acest loc centralizat ii revenea livingului, toata atentia si mobilierul de lux era acordata acestui spatiu. Acum lucrurile stau alt fel.

Fiind liderul in amenajarea interioara, bucataria a suportat unele modificari, iar producatorii de mobila la comanda au fost nevoiti sa se adapteze necesitatilor si solicitarilor de pe piata. Primul lucru care trebuie de notat in modificarea bucatariei este  - diversificarea acesteia. Odata cu dezvoltarea tegnologiilor, designerii au reusit sa ofere noi modele de mobilier cu un functional dezvoltat.

In cautarea unei simplitati, designerii tot mai des folosesc forme geometrice laconice: dreptunghiulare sau rotunde. S-au produs modificari si in ergonomie, s-a marit dimensiunile bucatariei ca de exemplu, inaltimea mobilei de la podea pin la blat la un nivel de 90 cm, deasemenea sa marit adincimea spatiului de gatit.

Intr-o crestere continuu sunt si materialele folosite la executarea mobilierului de bucatarie, de la tipurile de lemn, marmura si piatra naturala – pina la material cu suprafete protejate de zgârieturi si pete.

Daca esti in cautarea mobilierului de bucatarie modern, functional cu design unical, formeaza numarul 022 902399 si consultantii nostril iti vor oferi informatia necesara.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.