Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
16 Mai

Seturi de mese cu scaune – mobilierul functional si estetic pentru casa.

 

Masa din living este acel spatiu in jurul caruia se aduna familia in fiece zi si locul unde primim musafirii in ocazii speciale precum aniversari, Craciunul, Pastele sau simple intilniri cu prietenii.

 

Deaceea este recomandabil ca setul de mese cu scaune sa fie ales in asa fel ca sa fie placut nu doar gazdei ci si celor care vor sta la masa data. Acestea trebuie de ales in functie de anumite criterii, si anume in functie de design-ul incaperii, de functionalitate si de utilitate.

Stim cu totii ca o camera trebuie sa fie dotata cu o piesa de mobilier care va avea scopul de a atrage privirile oaspetilor. In cazul livingului, setul de mese cu scaune alese cu o mare atentie si in raport cu stilul care persista in incapere va schimba in totalmente aspectul odaii.

Materialele utilizate la confectionarea meselor pot fi : PAL, MDF, lemn masiv sau sticla. Acesta din urma ere o mate populatitate la mesele pentru living deoarece sticla reda iluzia de spatialitate si de eleganta. Sticla de ultima inovatie are capacitatea sa fie rezistenta la zgarieturi, deasemenea se sparge cu mare greutate. In cazul in care sticla are un grad ridicat de rezistenta atunci ea se sparge prin fragmentare avind muchii netaioase. Deci nu reprezinta un risc de accidentare.

Echipa fabricademobila.md executa la comanda orice tip de set de mese cu scaune, pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi la numarul: 022 902399.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.