Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
12 Mai

Avantajele dormitoarelor la comanda.

Dormitorul este cel mai intim spatiu unde poti fi singur cu tine, sa te relaxezi dupa o zi de lucru. Anume in aceasta odaia se incepe si se finiseaza ziua, deaceea e foarte important ca interiorul dormitorului sa creeze un sentiment de liniste si confort.

 

Pentru a avea parte de acest comfort prima la ce trebuie sa te gindesti este mobilierul, anume patul pe care dormi noapte de noapte. Acesta trebuie sa sa incadreze ideal in interiorul incaperii dar din pacate nu tot timpul saloanele de mobila poate sa ne ofere patul pe placul si necesitatile noastre. 

Solutia ideala ar fi dormitoarele executate la comanda. Avantajul cel mai mare este designul uncial. Mai intii de toate, patul, sau piesele de mobilier care se executa la comanda sunt schitate si proiectate in programe specializate. Aici tu vei avea posibilitatea sa indici dimensiunile si nuantele, astfel ca sa se incadreze perfect in designul camerei.

Un alt avantaj este precizia. Deoarece mibilierul in serie, procurat de la agenti economici au dimensiuni standarde, apare riscul ca acesta sa nu se incadreze in spatiul destinat lui sau in caz ca este prea mare iti fura din metri patrati. In cazul in care doresti sa comenzi mobila, timplarul vine la domiciliu si face toate masurarile exacte.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.