Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
04 Mai

Materialele utilizate la fabricarea mobilierului

 

In industria de fabricare a mobilierului la comanda, la ziua de azi se utilizeaza diverse materiale incit uneori este dificil de orientat din ce anume sa comenzi mobilierul pentru casa. Si daca pentru un producator de mobilier lucrurile sunt clare, pentru o persoana nespecializata in domeniu lucrurile stau alt fel.

 

Azi vom vorbi despre cele mai raspindite materiale care se folosesc la executarea mobilierului pentu locuinte.

PAL – sau ,,placi aglomerate din lemn’’. Acesta se realizeaza din rumegusuri si aschii de lemn presat si lipit cu clei pentu obtinerea placilor. Dupa ce se usuca, placile se finiseaza cu melamina, furnir sau cu lacuri.  Pal-ul are un pret accesibil, de regula se foloseste in amenajari moderne, in linii simple. Se lucreaza cu el foarte usor deoarece este un material care nu permite profilare.

MDF – sau medium-density fibreboard, este o placa din PAL cu calitati mai bune in comaparatie cu PAL-lul. Gratie texturii sale si tehnologiilor de producer, MDF-ul este mai rezistent. Acest material este recomandabil de al utiliza in incaperi cu umiditate mai ridicata cum ar fi bucataria sau baia. De regula MDF-ul se foloseste pentru usi, fatade, si in functie de necesitate la unele piese de mobilier cu o textura mai deosebita.

Lemn masiv – acesta este ,,regele’’ in materialele pentru mobilier cind ne referim la calitate. Mobilierul executat din lemn masiv are o durata de exploatare de lunga durata. Acesta niciodata nu se va demoda. Proprietatile lemnului permit gravarea pe el sau executarea diferitor accesorii pentru mobila sau pentru interior.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.