Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
26 Apr

Sfaturi ingenioase in alegerea mobilei pentru living.

 

Livingul este incaperea principala a casei, in aceasta camera ne petrecem cea mai mare parte a zilei si aici primi musafirii. Dupa amenajarea livingului oaspetii ne apreciaza preferintele noastre, modul de viata si prosperitatea.

 

Un living modern poate fi amenajat cu mobila de diferite stiluri, desigur daca piesele de mobilier se asociaza intre ele. 

Stilul clasic intotdeauna este actual deoarece este un exemplu al combinatiei de inarmonie. Anume acest stil combina luxul si simplitatea. Daca optezi pentru stilul clasic atunci foloseste nunante calde cum ar fi bej, maro, alb. Mobilierul in stil clasic se executa din lemn masiv, i se da o forma neteda curbata si se decoreaza cu sculpture rafinate si ornamente. 

Stilului moder ii este caracteristic culorile mai luminoase. In proiectarea mobilierului se ia in calcul claritatea formei si a functionalitatii la maxim.

Stilul minimalism necesita simplitate la maxim. Iubitorii acestiu stil sunt iubitorii de naturalete. Interiorul care este amenajat dupa stilul dat presupune extinderea spatiului datorita utilizarii minime de mobilier, lipsa elementelor decorative si functionalitatea tuturor elementelor. Nuantele folosite la executarea mobilierului sunt limitate.

Acestea sunt doar citeva dintre posibilele optiuni in alegerea mobilierului pentru living in dependenta de stilul ales. Nu trebuie sa uitam ca fiecare musafir ajuns in livingul nostrum trebuia sa se simta ,,ca acasa’’.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.