Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
19 Apr

Cum sa alegi corect mobila pentru camera copiilor?

 

Intotdeauna ne dorim ca copiii nostri sa aiba parte de cele mai excelente conditiile de trai, deaceea mobilierul potrivit pentru camera lor il alegem lundu-se in considerare toate dorintele copilului tau, in cazul in care acesta poate sa aleaga singur.

 

Un set standard de mobilier pentru camera copilului contine: un pat, o masa, scaun, dulap, rafturi pentru carti si jucarii. Alege foarte minutios, studiaza din ce materiale este executat mobilierul, deoarece acesta trebuie sa fie natural si ecologic.

Mobilierul pentru copil trebuie sa fie confortabila, ca el singur sa poata lua anumite lucruri folosindu-le sa le puna la loc. Trebuie sa procuri mobilier in dependent de virsta copilului, daca acesta este mic procura mobila adecvata lui, astfel vei invata copilul sa mentina ordinea in camera sa. 

Opteaza pentru mobila frumoasa, cu si elemente linistitoare, astfel ca copilul sa se dezvolte intr-un mediu fara factori iritanti. Sistemul nervos a bebelisulor este foarte sinsibil la culori aprinse. Un somn calm si de lunga durata este posibil doar in incaperea unde nu il va speria nimic.

In cazul in care alegi mobilierul in camera unde vor fi mai multi copii, cerintele ramin aceleasi. Doar ca vor fi necesare mai multe piese de mobilier. Fiecare copil trebuie sa detina de masa, scaun, si dulap. Pentru a folosi spatiul eficient, executa mobilierul al comanda. Astfel copii vor avea mobilierul dupa dimensiunele necesare si dupa preferintele lor.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.