Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
01 Apr

Farmecul mobilierului pentru dormitor

 

Dormitorul este cel mai intim loc din toata casa. Felul cum e astmosfera care persista aici, vorbeste mult de stapinul acestei camere. De aceea dormitorul trebuie sa fie amenajat in asa mod ca afindu-te in el sa uiti de toate problemele cotidiene si sa te relexezi.

Interierul dormitorului nu trebuie sa fie incarcat cu detalii inutile, in amenajare trebuie sa pui accentul pe pat. Astazi este destul de posibil pentru a executa un model de orice dimensiune si din orice materiale la cererea fiecaruia. Exista o varietate mare de modele si forme: dreptunghiulare, rotunde, curbate, sculprate, din sticla mata, tapitate din stofa sau din piele. Majoritatea paturilor au spatiu de depozitare pentru lingerie. La modelele de ultima inovatie sunt preconizate gauri de ventelare pentru aeresirea albiturilor.

O piesa de mobilier la fel de importanta in dormitor este comodul. In el de regula se depoziteaza lingeria de pat. Comodul evidentiaza stilul camerei. Nu este neaparat ca el sa asocieze cu stilul patului important ca sa nu fie diferit de restul mobilierului. Dar daca amplasezi o oglinda deasupra comodului atunci el se transforma intr-o masuta de toaleta.

Dulapul neaparat trebuie sa persiste intr-un dormitor modern. Aici de regula se depoziteaza hainele stapinilor casei. Usile glisante a dulapului va permite economisirea spatiului, iar oglinzile pe usi, ceea ce in ziua de astazi e solicitat, va mari vizual incaperea.

Daca doresti sa amenajezi dormitorul si nu stii cum, echipa de la fabricademobila.md sunt mereu la dispozitie pentru a oferi solutii.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.