Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
23 Mar

Mobilier modular pentru living

 

 

Mobilierul modular este o solutie ideala pentru living doarece poate aduce o economie de spatiu semnificativa. Totodata ofera sufrageriei un rol multifunctional, ceea ce este caracteristic acestei incaperi.

 

Se stie ca mobilierul modular, este o optiune rentabila, se aranjeaza prezentabil in orice incapere. La fabricarea astfel de mobilier se folosesc materiale diferite. Se executa din plastic, sticla, lemn, metal, MDF sau PAL.

De ce alegem pentru living mobilierul modular? 

Deoarece acesta ofera posibilitatea de a modifica piesele de mobilier dupa dorinta si necesitati si cu costuri minime. Living-ul mobilat modular ofera un caracter multifunctional incaperei si este mai mutin obisnuit, ceea ce ofera sufrageriei un interior atit util cit si dragut. 

Sfaturi pentru alegerea mobilierului modular. 

Atunci cind doresti sa achitionezi un astfel de mobilier ia in consideratie ca mecanismul de deschidere sa fie diferit. Usile pot fi nu doar cu deschidere simpla dar si glisante - o calitate indispensabila pentru camere de mici dimensiuni. La ziua de azi prioritate au modulele cu rafturi  sau vetrinele din sticla. Dupa parerea designerilor o combinatie perfecta o formeaza garniturile cu inaltimi diferite. Cu ajutorul lor poti forma un interior unic si atragator. Prin tendintele mobilierului modular se numar si comodele joase, dulapurile inalte, dotate cu lumini atit in interior cit si in exterior

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.