Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
18 Mar

Mobilierul de birou - o componenta foarte importanta a fiecarei companii.

 

Stilul fiecarei companii se exprima prin mobilierul de birou.  Asta nu este doar locul de munca a unui lucrator. Biroul este locul unde o mare parte de angajati isi petrec timpul aici,  cum ar fi ca este a doua casa.

Si pentru ei  mobilierul de birou ar trebui sa fie familiar, confortabil, deoarece afecteaza in mod inevitabil calitatea muncii. In cazul in care conditiile in biroul sunt confortabile pentru muncă și odihnă  - atunci la sigur ca lucratorii vor avea un randament ridicat de munca, dorinta de a-si indeplini sarcinile vor creste.

O perioada lunga de timp, lucratorii companiilor lucrau in oficii cu mobilier de forme dreptunghiulare cu nuante reci astfel provocind o stare de depresie. Dar acum lucrurile stau alt fel. In ziua de astazi, un design de oficiu moder presupune confort la maxim, cu forme perfecte si cu tehnologii moderne. Tendintele cele mai impornante in designul de oficiu  - crearea unui interior Open Space

Capacitatile funcționale a mobilierului de oficiu modern permit sa organizezi in mod adecvat si eficient un spațiu de birou. Mobilierul este executat in asa mod ca sa fie mobil, simplu si accesibul de utilizat.

Referitor la nuantele pentru mobilierul de birou, ar fi bine sa eviti tonurile de albastru si orange, acestea vor provoca plictiseala sau iritare, aici corect ar fi sa optezi pentru nuante moi, calde. De asemenea, trebuie marcat faptul ca tinerii angajați prefera combinatii de contrast, persoanele de virsta mijlocie, dimpotriva, se simt confortabil intr-un interior cu  nuante armonioase ale aceluiasi ton de culoare.

Mobilierul de birou moder se realizeaza din diverse materiale. Dar in top este combinatia de metal, sticla cu lemn. Pentru personal se practica mobilierul din PAL. Pal-ul este un material clasic și cel mai popular pentru fabricarea mobilierului de birou.

Indiferent de ce  tip de mobilier de birou alegi, asigura-te ca ceea ce cumperi iti va servi exact scopului tau. 

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.