Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
16 Mar

Cum dotam un dressing – idei si sfaturi.

 

Astazi, tot mai multi proprietari prefera sa doteze casele lor cu dressing. In aceste incaperi se pastreaza cele mai multe dintre haine si pantofi care permite in mod semnificativ sa elibereze spațiul de locuit al apartamentului. Ia in considerare citeva idei bune cu privire la modul de a dota un dressing in casa.

 

1. In primul rind acorda o atentie deosebita luminei, care adesea lipseste in vestiar. Deaccea asigura dressing-ul cu lumina suficienta. Pentru aceste scopuri, nu se potrivesc candelabre sau lampile suspendate prea jos, deoarece acestea te vor deranja în mod constant, atunci când deschizi ușile la dressing .

2.  Ia in consideratie si prezenta oglindei, aceasta poate fi utilizata nu doar pentru a transforma dressing-ul ci si pentru a imbunatari imaginea de sine. Daca ai posibilitate sa le asezi pe pereti imprejur, ai putea sa iti vezi imaginea in mai multe moduri. Abundenta de oglinzi va fi o solutie pentru femeile care sunt atat de pasionate de o lunga perioadă de timp sa se roteasca in fața lor. Optiunea cea mai optima va fi un dulap cu oglinzi pe usa. Asta iti permite sa te vezi in oglinda si sa ascunzi continutul dulapului de ochii indiscreti. 

3.  Amenajeaza dressing-ul cu rafturi si cu dulapuri astfel ca sa iti fie usor sa repartizeri toate hainele si obiectele de diferite dimensiuni, cum ar fi curelele, sosetele, bijuteriile, cravatele, batistele si altele. Daca dimensiunea iti permite organizeaza un coltisor personal cu o masuta si un fotoliu sau scaun.

4.  In cazul in care vestiarul este folosit si de alti membri ai familiei, poti separa cu un perete separator pentru odaie, acesta iti va permite sa te schimbi chiar daca mai este cineva in vestiar. In ziua de azi poti gasi pe piata o multime de astfel separatoare pentru odai cu design variat care s-ar potrivi perfect stilul incaperii. Dar in cazul in care dimensiunile nu iti permiti ar trebui sa te refizi de o asemenea idee, deoarece iti vei dezordona vestiarul.

5.  La amenajarea vestiarului, in primul rind trebuie sa te orientezi ca acesta sa fie confortabil si practic, asta se refera si la usa de intrare. Cel mai convinabil este atunci cind intrarea este din dormitor sau din baie, dar nici intr-un caz din living.

6.  In ceea ce priveste nunatele pentru dreesing, acesta trebuie sa fie vopsit in culori neutre cu o textura simpla si sa nu fie incarcat cu detalii inutile. La urma urmei cind te afli in dressing te uiti la tine si nu pe pereti.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.