Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
04 Mar

Farmecul rafturilor suspendate

 

 

Rafturile suspendate sunt foarte utile in locuintele cu spatiu redus. Fiind variate si functionale, ele ofera decor modern. Rafturile pot  servi ca suport pentru carti, poze inramate si multe alte obiecte necesare.

 

Daca iubesti florile de camera, rafturile vor servi ca support ideal pentru acestea, pot fi plasate in orice odaie, fie living sau dormitor. Unicul spatiu unde nu este bine pentru flori este holul, mai ales daca acesta este mic, aici florile nu vor avea suficienta lumina. Pentru dormitor, bine s-ar privi rafturile in stil clasic, pentru bucatarie se asocieaza orice stil de rafturi.

Ca material pentru rafturi poti folosi oricare doresti, atit PAL cit si MDF,  in dependenta de preferintele pe care le ai si de dimensiunele de care dispui. 

Spatiul ideal pentru rafturi este peretele in dreptul caruia este amplasata canapeaua, sau patul, in cazul dormitorului. De obicei acest perete e liber, dar se poate de folosit foarte inteligent. 

Pe linga functionalul pe care il ofera rafturile, acestea decoreaza interiorul, fara prea multe cheltuieli. In functie de spatiu si de destinatie alege modelul de rafturi si modul lor de aranjare.  E de preferat ca rafturile sa fie in nuante cu celelalte piese de mobilier din incapere. Sau daca mobilierul este de culori inchise, apteaza pentru rafturi deschise, astfel vei inviora atmosfera cu un contrast.

Nu este o regula exacta in amenajare. Nu e neaparat sa fie egala distanta dintre rafturi, fiecare polita poare avea decorul propriu. Pentru a crea linii distincte, pozitioneaza-le la inaltimi diferite. La capitolul dat idei sunt o multime, totul depinde de imaginatia proprie, sau foloseste sursele de inspiratie.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.