Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
02 Mar

Tipuri de moblier pentru baie.

 

 

Baia este locul unde petrecem cel mai mult timp intim comparativ cu alte incaperi din locuinta. Avind o temperatura si umiditate cu valori mai mari decit in alte odai, trebuie sa alegem piesele de mobilie in asa mod ca acestea sa fie rezistente umezelei. Cum alegi mobilierul pentru baie si cum sa il amenajezi?

 

De care material sa alegi?

In confectionarea mobilierului pentru baie este important materialul din care este confectionat, deoarece de el depinde durata de viata a mobilierului. Deci ideal pentru baie ar fi mobilierul din sticla, MDF, lemn, piatra artificiala sau ceramica. Daca in interior persista stil clasic, opteaza pentu piese de mobila din lemn natural, dar daca ai un stil minimalist sau moder s-ar potrivi sticla.

Cum sa amenajezi mobilierul?

O mare parte din spatiul baii este deja ocupat de cada sau dus, si de chiuveta, deci alege cu grija mobilierul in functie de dimensiunile pe care le ai la dispozitie. Pentru ca mobilierul sa fie mai functional, poate sa fie amplasat pe sol. Dar daca ai un spatiu redus, ideal ar fi un mobilier suspendat in nuante deschise. Pentru un efect de spatialitate poti folosi dulapuri cu oglinzi incorporate. Un lavuar incorporat este mai avantajos decit unul pe picior.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.