Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
29 Feb

Citeva idei pentru a avea un hol primitor

 

Holul este prima incapere pe care o vad oaspetii cind intra in casa. Desigur ca ar fi bine sa arate primitor si frumos, deoarece e prima impresie a oaspetilor despre casa ta. Cum sa il amenajezi ca sa fie placut si tie si oaspetilor?

 

1. Iluminarea este primul lucru de care trebuie sa te ocupi in amenajarea holului. La fel ca si celelalte odai, holul trebuie sa fie luminous. Utilizeaza amplicele, fiind amplasate pe tavan vor face sa arate holul mai inalt.

2. Decorul peretilor. Poti opta pentru tapet cu motive aurii sau sa ii vopsesti cu nuante aurii. Deasemenea peretii ii poti decora cu unele piese. Cea mai importanta piesa in decorul holului este oglinda cu rama. Aceasta fiind amplasata in capatul holului, va da senzatia de hol mai lung. Daca holul permite din spatiu, amplaseaza o masuta care sa o folosesti pentru geanta si chei, sau decoreaza masa cu doua sfesnice.

3. Mobilierul cel mai de pret si util in hol este dulapul. Desigur trebuie sai atragem o atentie deosebita si lui. Dar nu trebuie sa uitam de faptul ca holul nu este spatiu de depozitare, deaceea dulapul nu trebuie sa fie spatios. Un fotoliu amplasat in hol nu doar ca decoreaza interiorul dar si ii ofera, celui care se aseaza pe el, momente de relaxare.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.