Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
24 Feb

Mobilier incastrat – utilizarea eficienta a spatiului.

 

 

Spatiul de depozitare reprezinta permanent dureri de cap. Mereu ne plingem ca nu e suficient si incarcam sa folosim cit mai inventiv locul putin care ne sta la dispozitie.

 

Mobilierul incastrat ar reprezenta o solutie. Pe linga faptul ca este un spatiu de depozitare eficient mai este si estetic. Companiile care executa mobilier la comanda pot sa execute mobilieru incastrat dupa cum doresti tu, ca dimensiune, forma, culoare, textura, functionalitate etc.

O idee salvatoare ar fi incorporarea unor rafturi sau sertare sub scara. Acest spatiu de regula e gol, inutil si permanent e o dezordine. Deci plasind rafturile sau sertarele in acest spatiu il vei transforma in loc de depozitare a hainelor, incaltamintei, cartilor, si multe alte obiecte pe care nu stii unde sa le ,,ascuzi’’.

O alta idee pentru spatial de sub scara este oformarea unui mini birou. Dar daca esti pasionat de lectura poti face o mini biblioteca unde vei tine acolo romanele preferate si vei citi seara in fotoliu amplasat chiar linga cartile tale.

Ca spatiu de depozitare mai poti folosi si mobilier incastrat in perete. La fel poti sa executi dupa orice dimensiune. Cel mai dez, asa model este utilizat pentru biblioteca, sau pentru un dreesing.

 

Utilizeaza spatial liber la maxim, folosind mobilier incastrat vei avea nu doar spatiu de depozitare dar si un decor deosebit.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.