Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
22 Feb

Mobilierul ventage pentru decor original

 

Stilul vintage  este un stil in voga, decorativ, un stil care se combina foarte usor cu alte stiluri cum este cel traditional. Mobilierul arata perfect intr-un stil vintage, se formeaza un decor original.  Scopul stilului vintage este de a pune in prim plan valoarea pieselor vechi. Stilul vintage reda un aer cald si intim in casa. Acest stil niciodata nu se demodeaza, si da unicitate casei. 

 

Daca te-ai decis sa decorezi casa in stil vintage, alege mobilierul cu o deosebita atentie. Astazi avem o alegere mare la companiile care vind mobilier. Daca nu gasesti pe placul tau, poti executa la comanda dupa dimensiunele de care iti trebuie. La fel un avantaj este ca poti singur sa-ti alegi nuantele, doar acesta parte este importanta in stilul vintaje.

Mobilierul pe care il vei alege trebuie sa fie in linii rotunjite, drepte sau sorbe. Culorile trebuie sa fie cit mai vii, formele vechi.

 

Deci importanta decorarii cu acest stil este sa combini o culoare de baza cu o culoare acida. De exemplu, negru, gri sau alb, il combini cu rosu, maro sau brun. Deasemenea utilizeaza culori mai vesele, pe asa suprafete ca tavanul, pardoseaua sau pe pereti, iar mobilierul sa fie de cuori acide.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.