Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
18 Feb

Masa de toaleta – mobilierul femeii predestinat infrumusetarii.

 

Orice femeie isi doreste un coltisor unde sa-si infrumuseteze propria imagine. Deaceea ideal ar fi sa posede o masuta dotata cu spatiu pentru depozitatarea accesoriilor sale si cu o oglinda mare. O asemenea masuta ajuta ca femeia sa se simta ca o regina.

Masuta de toaleta decoreaza interiorul dormitorului, transformindu-l dintr-unul monotom in unul fabulos. Dar de care anume sa optezi?  Exista o varietate mare de mese de toaleta, incepind cu stilul antic si finisind cu simplitatea eleganta a minimalismului.

Ti-am pregatit citeva modele mese de toaleta pentru a te orienta care este potrivita interiorului tau:

1. Masa de toaleta eleganta pentru dormitor. Evident ca  dotata cu oglinda si cu taburet, ofera impresia de stilul imperial elegant, cu nuante calde, se poate chiar si alb ceea ce-i ofera o atmosfera placuta si odihnitoare.

2. Stilul minimalist al mesei de toatela ofera o atmosfera armonioasa dromitorului sau baii. Poate avea un design cu linii drepte, o oglinda rotunda sau patrata care completeaza stilistica monocroma.

3. Un alt model este stilul simplist. Acesta este ideal pentru un dormitor in care nu este suficient spatiu. Poate sa fie cu dimensiuni reduse dar cu spatii de depozitare mai multe, adica cu sertare.

4. Daca in interiorul dormitorului persista ca baza o nuanta anumita, opteaza pentru masa de toaleta moderna colora. Alege modelul in asa fel ca sa se asocieze cu draperiile ca sa fie un tot intreg, de parca ar fi predestinata acestui locusor.

5. Un model de masa de toaleta de stil vechi intr-un anturaj contemporan se va integra perfect. Un asemenea stil va oferi eleganta si o atmosfera ca in basme.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.