Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
12 Feb

Podeaua potrivita pentru casa ta.

Podeaua este elementul cheie in decorul final al casei noastre. Trebuie de ales in asa mod ca ea sa se asocieze armonios cu culorile peretilor, a mobilierului si cu alte elemente de decor.

Alegerea podelei este o decizie importanta, economisind pe ceva ieftin cu timpul poti regreta, deoarece nu iti va sluji atit cit doresti. O atentie deosebita trebuie sa acorzi materialului. 

 Pina al achizitiona cintareste toate avantajele si dezavantajele ce tin cont de necesitatile tale. 

Podeaua din parchet este des solicitata in majoritatea locuintelor. Se considera ca este o varianta economa, insa nu are o garantie de durata. La instalare nu se intilneste dificultati, dar totusi ar fi bine sa apelezi la ajutorul specialistului. Se gaseste in varietati mari se ingrijeste usor.

Un factor important este si destinatia camerei. De exemplu podeaua din baie si cu cea din living sau dormitor va fi diferita. In bucatarie ar fi bine sa fie o podea din gresie deoarece acolo e mai mult trafic. Va fi mai usor de curatat petele de gasime, umezeala, care e de neevitat in incaperea data. Gresia se gaseste in culori si forme variate. 

Deoarece in baie e umezeala ridicata, ca si pentru bucatarie, gresia isi va gasi locul destinatia si aici. 

Indiferent de ce tip de podea alegi pentru casa ta important sa fie placut tie insuti.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.