Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
04 Feb

Cum se intretine mobilierul din PAL si din MDF?

 

Intretinerea si pastrarea mobilierului din PAL melaminat: Odata procurat, mobilierul trebuie intretinut in conditii bune si pastrat corect pentru a ne bucura de el mai mult timp. 

 Pentru a mentine mobilierul din PAL ar fi bine de folosit solutii speciale din comert pentru acest tip de material, si deasemenea lavete moi din bumbat pentru a nu zgâria mobilierul.

In caz ca persista pete de grasime pe mobilier le poti indeparta cu ajutorul solutie de curatarea geamurilor. Este important ca solutia sa nu contina alcool, inalbitori si amoniac, deoarece acestea distrug lustrul. 

Daca optezi pentru solutii preparate acasa, atunci foloseste bicarbonatul de sodiu cu apa, sau otet din vin alb cu apa. Cu ajutorul unei cirpe inmuiata in solutia data poti curati usor petele de grasime. Fii atent sa nu umezi in excesivitate PAL-ul deoarece materialul este obtinul din aschii lemnoase presate, cu densitate inalta si orice contact cu apa poate duce la deformare. De aceea evita amplasarea moblilierului din PAL in bucatarie.

Intretinerea si pastrarea mobilierului din MDF: 

MDF-ul este compus din fibre foarte fine presate , cu o densitate mult mai inalta ca in cazul PAL-ului. Se feloseste la confectionarea oricarui tip de mobila: de la bucatarii pina la baie sau living.

 

Mobilierul din MDF este mai pretentios ca cel din PAL  de aceea acordatii o atentie mai deosebita la ingrijirea lui. Insa din punct de vedere estetic si a calitatii merita toate chinurile noastre. 

Mobilierul din MDF cu furnir se curate cu solutii speciale pentru lemn. MDL-ul lucios se curate cu ajutorul unei lavete moi, ca sa nu zgirie suprafata, sau cu un pamatuf. Daca sunt pete, le poti inlatura cu solutia pentru curatarea geamurilor.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.