Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
27 Ian

De ce mobila la comanda si nu mobila de serie?

 

 Fiecare din noi ne dorim, dupa o zi istovitoare, sa ajungem acasa, sa ne relaxam in spatiul nostru confortabil. Evident ca va fi confortabil in cazul in care frumusetea mobilei este in echilibru cu functionalitatea ei mai ales cind suntem limitati de spatiu. Daca te-ai decis sa-ti amenajezi casa, optiunea cea mai ideala este – mobila la comanda.

 Fie ca este vorba de living, bucatarie, dormitor, tipul dat de serviciu are mai multe avantaje:

- Mai intii de toate ai posibilitatea singur sa-ti alegi materialele, accesoriile si nuantele pentru mobila, ca sa se asorteze cu interiorul;

- Se executa mobila dupa schita sau desenul care il prezinti, avind ca preferinte;

- Mesterul vine la domiciliu pentru a lua masurile exacte, dupa care se va face mobila;

- Mobilier original, pe care nu-l mai gasesti in alta parte;

Deci, formulind cu alte cuvinte, mobila facuta la comanda iti ofera posibilitatea de a o executa dupa dorintele, necesitatile si posibilitatile fiecarui client in parte.

 

Mobila in serie, care se intilneste in magazinele specializate, este executata la dimensiuni si culori standard. Exista multe branduri in Republica Moldova care isi expun fel de fel de mobila in serie de calitate si cu aspect placut, insa s-ar putea sa nu se incadreze in interiorul tau ca marime, inaltime si mai ales sa nu se potriveasca cu designul incaperii.

 

Compania noastra va ofera o gama larga de material si accesorii pentru un mobilier de vis.

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.