Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
19 Ian

Ce nuante de mobila sunt in voga pentru anul 2016?

 

 Este important sa acorzi o atentie deosebita mobilierului care doresti sa-l comanzi pentru casa, deoarece acolo noi petrecem timpul nostru dedicat odihnei. Casa este unicul loc in care te odihnesti si iti recapeti puterile dupa o zi istovitoare. Deaceea trebuie sa fim atenti la alegerea mobilierului si a nuantelor . Pentru a face alegerea corecta e bine sa va consultati cu specialistul  sau sa cercetati literatura. 

Aflandu-ne in anul 2016 vom discuta de designul interior si tentintele de culoare la mobila pentru anul acesta. Este un an al inspiratiei vizuale, un an al culorilor naturale, adica culori lipsite de claritate precum rozul cald al lutului sau bejul. Deasemenea se va opta si pentru nuantele care atrage privirile. Vorbim de albastru colbat straucitor, galbenul auriu si argintul metallic cu nuante calde.

De asemenea, in 2016 se poarta si pastelul, dar si descendenta in care nuantele de bleu marin, verde, cafeniu si negru se vor combina cu nuante stralucitoare. Insa se vor adopta si culorile vesele precum albastrul, verdele vibrant sau galben ce vor contrasta cu portocaliu sau roz pal.

Designul mobilei trebuie sa fie cat mai practic si functional in acelasi timp, din material ecologic. Cel mai intrebat design de moblilier este cel contemporan cu adaptari din anii ’60, ‘ 70, iar culorile sunt pastelate.

Deci alege mobila astfel incat sa obtii un tot unitar, echilibrat cu trendurile in materie de amenajari interioare.

Daca vrei sa te bucuri de mobila la comanda asa cum iti doreai dintotdeauna, Fabrica de mobila Grisalia te va indruma si va realiza orice tip de mobilier , adaptat cerintelor tale.

Pentru detalii si comenzi suna la numarul  +373 22 90-23-99 si +373 78 01-05-05, sau trimite un mesaj la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

 

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.