Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
28 Oct

Mobila rafinată pentru bucătărie in stil mediteranean!

mobilamediteraneanaegypt

 

Pentru a reda bucătăriei dumneavoastră. o notă de lumină şi spaţiu, încercaţi să amenajaţi bucataria într-un stil mediteranean.

Mobila pentru bucătărie într-un stil mediteranean poate fi din lemn deschis la culoare sau vopsit într-un alb splendid. Ceramica şi obiectele din metal sunt des utilizate în astfel de bucătării, aşa că le puteţi expune cu încredere pe rafturi sau cu ajutorul unor suporturi speciale.

 


Datorită acestui stil de amenajare, bucataria dvs. va fi mult mai atractivă, dînd impresia de spaţiu şi de libertate de mişcare. Iar cina luată cu familia sau musafirii, va fi un adevărat moment de bună dispoziţie.

bucatarie spania


Mobila in stil mediteranean reprezintă multă simplitate, lucru care implică utilul şi plăcutul. Ordinea se face mult mai repede şi mai simplu.


Stilul mediteranean pledează pentru varietatea obiectelor de mobilier, crearea de spaţiu şi pentru a reda mai multa funcţionalitate.

Cele mai multe bucătării  mediteraneene au deschidere spre o grădină, pentru mai mult oxigen si aer proaspăt. Dacă spaţiul nu vă permite, sau locuiţi la bloc, încercaţi să vă creaţi un colţ de verde, care vă conferă o ambianţă din natură. Stilul mediteranean aduce oricărei case culoarea şi atmosfera relaxantă din sudul Franţei, Italiei, Spaniei, Greciei, Egypt.

Mobila rustică în stil mediteranean reprezintă un mod de viaţă relaxat, deosebit. De aceea, piesele de mobilier au dimensiuni imense, îmbrăcate în culori deschise, care redau o atmosferă plăcută şi caldă. Mobila de bucătărie în stil mediteranean crează senzaţia că uşa este mereu deschisă prietenilor şi celor apropiaţi.


Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.