Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
27 Sep

Mobila funcțională o soluție ideală pentru camerele mici

MobilaCamerele mici reprezintă o adevărată problemă atunci cînd vine vorba de amenajare sau mobilare. Din această cauză mulți renunță la comodități și la careva piese de mobilier. Însă nu trebuie să renunțați la nimic datorită mobilierului multifuncțional executat la comandă, adică acele piese de mobilier care pot lua diferite înfățișări și forme, sunt funcționale și în plus arată elegant. Iată cîteva modele de piese de mobilier multifuncționale:


-    Peretele care se transformă în pat. În cazul în care ați hotărît să împărțiți spațiul camerei de zi în două pentru a forma un dormitor și un birou puteți recurge la un truc genial: peretele care se transformă în pat. Astfel veți putea economisi spațiu, întregul dormitor se va încadra în perete lăsînd senzația de garderobă, astfel în timpul zilei vă puteți bucura de spațiu liber. Acest mobilier este elegant și se încadrează de minune în orice decor.
-    O singură masă, mai multe dimensiuni. Este vorba despre mesele extensibile. Care foarte ușor dintr-o masă de două sau patru persoane se poate transforma în una cu locuri de 10 persoane. Pentru zilele în care nu ai oaspeți poți alege o masă înaltă pe care o poți folosi ca suport pentru decorațiuni sau pentru ceștile de cafea. Iar atunci cînd ai oaspeți, pur și simplu o desfaci și obții o masă mare, ideală pentru o cină în familie.
-    Paturi suprapuse pentru camera copiilor. În cazul în care aveți mai mulți copii și camera este mică optați pentru paturi suprapuse care sunt destul de accesibile și elegante, primul nivel poate fi un dormitor sau poate fi un mic birou de lucru.
-    Corpuri suspendabile. Este bine știut că corpurile suspendabile ocupă mai puțin loc, Acolo unde este posibil puteți opta pentru corpuri suspendabile precum în baie, living, camera copiilor, chiar bucătărie.
Aceste dar și alte piese de mobilier multifuncționale pot fi încadrate de minune în spațiul locuinței dvs.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.