Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
05 Aug

Motive pentru care să alegeţi o saltea ortopedică cu spumă de Memorie

Salteaua ortopedică este una dintre cele mai importante componente ale unui dormitor.

Cum, de cele mai multe ori, mergeţi la culcare încărcaţi de stres şi de tensiuni musculare, este extrem de important ca în timpul nopţii corpul să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile. Soluţia ideală pentru acest lucru este o saltea Memory Foam, considerată una dintre cele mai importante inovaţii ale ultimelor decenii, ducînd confortul la un nou nivel.
Acest tip de saltea intra in categoria saltelelor fara arcuri, cu spuma. O saltea Memory Foam este ideală pentru suportul coloanei, oferindu-vă un confort ergonomic şi ortopedic ridicat, calităţi conferite de materialul din care este fabricată: spuma memory foam – material vîsco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigură dispersarea uniformă a punctelor de presiune. Ea se adaptează perfect la forma corpului, asigurîndu-vă un somn odihnitor.

 

Spuma cu memorie a devenit un material extrem de popular în producţia saltelelor şi pernelor datorită faptului că niciun alt material nu poate egala caracteristicile acestei spume vîsco-elastice:

- nu exercită niciun fel de apăsare asupra punctelor de presiune ale corpului, ci se adaptează în funcţie de acestea, mulîndu-se după forma corpului

- are o structură elastică durabilă ce permite utilizarea prelungită, fără să se modifice proprietăţile iniţiale ale materialului

- este extrem de flexibilă, ceea ce asigură alinierea adecvată a corpului si sustinerea corecta a coloanei vertebrale

- nu constituie un mediu pentru dezvoltarea acarienilor şi bacteriilor, antialergică

- favorizează circulaţia sanguină şi limfatică

- are o structură deschisă, aerisită, ce permite evaporarea umezelii şi reglarea termică

 

Salteaua dispune de o husă detaşabilă prin fermoar, putînd fi curăţată astfel foarte uşor.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.