Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
08 Iul

5 Recomandări practice pentru întreţinerea saltelei

Pentru a avea un somn relaxant şi plin de confort e necesar să aveţi grijă de salteaua dumneavoastră, de care depinde în mare parte calitatea somnului.

 La fel de important este şi modul în care folosiţi salteaua şi o întreţineţi.
1. Folosiţi huse de protecţie. O husă care se spală, eventual impermeabilă, este soluţia optimă pentru a păstra condiţiile de igienă perfectă şi pentru a prelungi durata de utilizare a saltelei. Nimic nu ajunge la saltea - nici transpiraţia din timpul nopţii, nici o eventuală cafea vărsată dimineaţa în pat. În plus, mai puteţi folosi o husă din material textil, care se pune imediat sub cearşaf. Se spală o dată cu lenjeria de pat.

2. Se recomandă să aerisiţi încăperea şi să expuneţi şi salteaua la aer curat în fiecare săptămână. În timp ce salteaua stă la aer curat, înlăturaţi şi lenjeria de pat. Astfel umezeala nu rămâne în saltea şi evitaţi apariţia mirosurilor neplăcute sau a mucegaiului.

3. Nu curăţaţi salteaua cu produse chimice sau detergenţi abrazivi. Pentru a o curăţa folosiţi doar un burete uşor înmuiat în apă cu sapun, apoi o puneţi să stea la aer să se usuce or daţi cu aspiratorul să-i îndepărtaţi şi urma de detergent uşor.

4. Schimbaţi poziţia saltelei. Din cînd în cînd, în special în prima jumătate a anului de utilizare, întoarceţi invers poziţia saltelei: partea de la cap cu partea de la picioare. Este recomandat să schimbaţi poziţia saltelei cu faţa în jos, pentru că, astfel, structura şi conţinutul să fie netede şi fixate.

5. Folosiţi lenjeria de pat din materiale calitative, ce permit circulaţia aerului. Unele fiind antialergice şi termoizolante, sau călduroase în funcţie de anotimp, precum pilota de patru anotimpuri.

Pentru detalii şi comenzi,suntem la dispoziţia dvs. tel 022 260 591

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.