Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
14 Aug

Ce tip de saltea să alegeţi pentru copii?

Saltele cu arcuri sunt cele recomandate. Acestea sunt fabricate din straturi de arcuri din oţel şi diverse alte materiale. Ceea ce oferă calitate acestor saltele sunt arcurile, mai exact numărul şi grosimea lor, dar şi numărul de straturi. Aceste saltele sunt mai rezistente în timp şi nu îşi pierd forma aşa repede ca cele din spumă, dar au o greutate mai mare ca cele din spumă, fiind mai greu de ridicat şi necesitînd un efort mai mare pentru curăţarea lor, schimbarea aşternuturilor, etc.

Fermitatea este dată de numărul de arcuri. Cu cît sunt mai multe arcuri, cu atît acestea vor fi mai apropiate între ele şi vor da mai multă fermitate saltelei. O saltea de calitate bună se consideră aceea cu aproximativ 150 de arcuri sau mai multe. Totuşi, o saltea cu multe arcuri poate însemna că arcurile sunt mai subţiri, ceea ce duce la o rezistenţă mai mică. Greutatea este şi ea dată de cantitatea şi calitatea arcurilor.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.